Skip to content

Faciliteiten

De Bankenhoeve is een T-boerderij uit 1860 en bestaat uit een royale entree, een recreatieruimte van 10 bij 12,5 meter met open haard. U maakt gebruik van acht gezellig en comfortabel ingerichte slaapkamers met 1- persoons bedden. De kamers zijn themakamers zoals Aarde, Water, Licht, Lucht, Water en Vuur al dan niet voorzien van sfeervolle wandschilderingen. Er zijn vier ruime badkamers met douche en toilet, alsmede een apart toilet op de begane grond. De Bankenhoeve beschikt over een infrarood sauna, een buitensauna die bij voldoende belangstelling elke avond gestookt wordt, een buitenjacuzzi, sportfaciliteiten en 2 massagestoelen.

Het terrein van de Bankenhoeve omvat een rustieke tuin met vijver, bloemen, struiken, keukenkruiden en daaraan grenzend een originele, oud-Gelderse fruitboomgaard van de Stichting Schone Fruitteelt van Thijs Banken. Op verschillende terrassen kan op comfortabele ligstoelen gerecreëerd worden.

De omgeving

De omgeving met onder meer de prachtige uiterwaarden en dijk zijn zeer geschikt voor fiets– en wandeltochten.

 

 

Achter de tuin van de Bankenhoeve ligt ook nog een biologische fruitdoolhof. Deze is in handen van de Stichting Schone Fruitteelt.

Back To Top