skip to Main Content

De Bankenhoeve is een maatschappelijke organisatie gevestigd in een authentieke verbouwde T-boerderij uit 1860 in het mooie rivierengebied van het land van Maas en Waal. Sinds 2000 organiseren wij kuren voor mensen die preventief en curatief willen werken aan hun gezondheid door middel van verantwoord afvallen en het ontslakken van lichaam en geest. Tevens geven wij psychosociale therapie, hypnotherapie en relatietherapie aan individuen, echtparen en gezinnen.

Sapkuur, detoxen !!

Ga naar vastenkuur.nl voor een overzicht van onze kuren.  We bieden weekendkuren en weekkuren, kortom voor elk wat wils.

UPDATE CORONA:  Het duurt nog even, per 1 juni willen we weer van start. Ons zomerprogramma met veel extra kuren in de zomer vind je op onze Agenda detoxkuren. Omdat we met kleine groepen werken van 8 a 9 personen waarbij ieder beschikt over een eigen kamer verwachten wij weer op een verantwoorde en veilige manier binnen de richtlijnen van de 1.5 meter samenleving te kunnen opstarten. Kuurgasten die in de periode tot Pinksteren geboekt hebben, kunnen dan  wellicht nog in het late voorjaar of zomer van 2020 weer meedoen of in 2021 een kuur reserveren zonder extra betaling.

Ga je deze zomer niet naar het buitenland in je zomervakantie? Gebruik je tijd dan aangenaam en nuttig en kom naar de Bankenhoeve voor een detoxkuur in eigen land. Een paar kilo afvallen, aandacht voor lichaam en geest. Een boost voor je immuunsysteem. Een week of weekend gezond genieten in het mooie Land van Maas en Waal met aandacht voor jouw welzijn in alle facetten. Graag tot ziens bij de Bankenhoeve in het late voorjaar of zomer als al ons fruit rijp is en geoogst wordt. Lukt het je niet om in de zomer te komen dan zien we je graag het najaar of in het nieuwe jaar 2021.

We verwelkomen je graag op de Bankenhoeve voor een reiniging van lichaam en geest. Indien gewenst kun je bij ons zonder moeite afvallen en kilo’s kwijtraken. Ook bieden wij tijdens iedere kuur een Workshop Voeding aan waarin wij ook individuele adviezen geven zodat je na de kuur kunt kiezen voor een gezonde leefstijl en de overbodige kilo’s definitief tot het verleden kunnen gaan behoren.

Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid aan degenen die hun gewicht willen behouden, om mild te gaan vasten. Ga naar www.vastenkuur.nl om je aan te melden.

Kuren in 2020?

Kijk op onze pagina Agenda en Aanmelden op Vastenkuur.nl. Daar staan alle kuren, zowel de weken als de weekenden vermeld voor 2020. Aanmelden kan via het Aanmeldingsformulier .

Film Bankenhoeve detox kuren

Wil je graag komen kuren maar ben je benieuwd waar je terecht gaat komen? Wij bieden je een inkijkje via onderstaande video:

Ga voor ons planningsoverzicht naar www.vastenkuur.nl

Relatietherapie op de Bankenhoeve?

 (Echt)paren kunnen gedurende een 1/2 dag een mix van training en relatietherapie volgen, een relatie intensive. Zie ook onze speciale website www.relatietherapie-op-maat.nl

Relatietherapie is bedoeld voor paren die problemen ervaren met elkaar. Misschien zijn er irritaties of ruzies, misschien leef je steeds meer langs elkaar heen of is er sprake van teleurstelling en onuitgesproken verwachtingen. Er kunnen problemen zijn die steeds terug komen. Soms weet je niet meer hoe je verder kunt en ontstaat er een vicieuze cirkel.  Om dit te doorbreken kan een relatie intensive helpen om hier samen weer uit te komen. Hebben jullie interesse in deelname? Vul dan een contactformulier in met jullie beider namen.

Accommodatie

De accommodatie biedt garanties voor een prettig verblijf! We vinden het belangrijk dat je je thuis voelt op onze boerderij. Onze tuin en recreatieruimte staat tot je beschikking.
Kijk maar,  je mag doen waar je zelf zin in hebt. De boerderij bevindt zich in het mooie Land van Maas & Waal. Dit rivierengebied in het centrum van het land gelegen, biedt veel mogelijkheden om per voet of per fiets te verkennen. Je mag vrij gebruik maken van de beschikbare fietsen, de binnen- en buitensauna, buitenjacuzzi, het roeiapparaat, de cross trainer, de massagestoel en nog veel meer. Alles mag, niets hoeft.

Interesse in een van onze activiteiten?

Aarzel niet en neem contact met ons op telefonisch (06 53618087) of via ons contact formulier..

Back To Top